+31 (0)53 711 40 05 info@clicdesign.nl
Selecteer een pagina

Met onze tarieven voor detachering bieden we een flexibele oplossing, voor een concurrerende prijs!

Jij hebt één of meerdere werkzaamheden, wij de kennis, capaciteit en de oplossing. “Keulen en Rome zijn ook niet in één dag gebouwd” Meestal komt er meer bij kijken dan dat in eerste instantie is voorzien. Juist dan is detachering de beste aanpak. Verschillende taken kunnen zo beter gepland en voltooid worden. Mocht een deadline halen noodzakelijk zijn, dan kunnen we flexibel opschalen van 10, 20, 30 tot 40 uur per week.

Door het werken op basis van een detachering heb je niet meer te maken met verschillende uursoorten. Je werkt met een vaste medewerker voor een afgesproken uurtarief op basis van een vast aantal uren per week met en minimale doorlooptijd van 1 maand. Dus een project van 40 uur, dat over en maand na aanvang opdracht klaar moet zijn, kan al met onze detachering worden opgelost voor slechts € 1.600,= euro exclusief BTW.

Meestal wordt er zo niet naar het werk gekeken, maar het is een samenwerking die tot een betere resultaten leidt. Zijn er ideeën, creatieve/grafische werkzaamheden, waarvan je geen idee hebt hoeveel werk het is om deze te realiseren? Daag ons uit en wellicht dat we met onze flexibele detachering tot een effectieve samenwerking en mooi resultaat komen.

 

Aanvraag samenwerking

5 + 5 =