+31 (0)53 711 40 05 info@clicdesign.nl
Selecteer een pagina

Tarieven

We hebben drie mogelijkheden om onze diensten te verrekenen;

  • offerte / orderbevestiging
  • detachering vanaf vier weken
  • op basis van nacalculatie

Orderbevestiging – standaard werken we op aanvraag, advies, offerte en na acceptatie van de orderbevestiging beginnen we met de werkzaamheden.

Detachering – voor wie al langer en vaker met ons samenwerkt, lopen er vaak meerdere projecten gelijktijdig of groeit een opdracht uit met extra diensten. Hiervoor hebben we detachering. Tegen een vast uur tarief en een afgesproken aantal uren per week, leveren wij onze ervaring vanaf 4 weken. De werkzaamheden kunnen een mix zijn van verschillende disciplines.

Nacalculatie – in geval van spoed, leveren we onze diensten op basis van nacalculatie. Voor een volledig overzicht van onze diensten en de daarbij behorende uurtarieven bekijk onderstaande diensten.

Wie en waar

Op basis van een goed verkenningsgesprek, komen we samen tot een plan van aanpak. Onze diensten zijn voornamelijk gebaseerd op kennis en ervaring. Hiervoor beschikken we over actuele vaste en mobiele werkplekken. Dankzij internet is het voor ons mogelijk om overal te kunnen werken waar de klant het wil. Werken op locatie bij de klant is voor ons geen beperking.

De reistijd verrekenen we tegen een uurtarief van € 35,= euro per uur. Voor de reisafstand hanteren we een tarief van 35 eurocent per kilometer. (Enschede – Locatie – Enschede)

 

handen puzzel

Detachering

Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn exclusief BTW. Om onze creatieve en technische grafische oplossingen uit te voeren, staat een up-to-date netwerk met computers voor u beschikbaar. Dat is inclusief het vermelde uurtarief!

Diensten

Vormgeven & ontwerpen

UR-VRM | € 65,= p/uur

Heb je een idee/gedachte bij een product of dienst, maar weet nog niet hoe deze over te brengen bij een doelgroep. Na een grondig verkenningsgesprek, werken wij een concept uit waarbij uw boodschap/informatie op treffende manier in beeld wordt gebracht. Of het nu gaat om de opmaak van een; poster, folder, brochure of een compleet nieuwe huisstijl met een logo. Daag ons uit met een opdracht…

 

Opmaken DTP producties

UR-VRM | € 55,= p/uur

Gedisciplineerd werken en met respect voor de huisstijl richtlijnen, verzorgen wij al meer dan 25 jaar opmaak producties voor verschillende klanten. Magazines, jaarverslagen, boeken, etc… verwerken we snel en effectief. Wij denken altijd vooruit om binnen het budget en tijd de juiste pdf-bestanden aan te leveren bij uw drukker of online media beheerder.

Illustraties (vector)

UR-ILL | € 65,= p/uur

We leven in een tijd van verbeelding. Met een goede ‘graphic’ kun je een tekst veel beter laten begrijpen. Dit geldt ook voor een goed logo dat perfect moet passen bij de identiteit van een product of bedrijf. Strakke en zorgvuldig samengestelde vector bestanden leveren veel voordeel om te gebruiken in toekomstige grafische producties. Vloeiend schaalbaar en de juiste kleuren in afzonderlijke lagen maken veel mogelijk in één enkel basis bestand.

Fotografie & beeldbewerking

UR-FOT | € 65,= p/uur
UR-BLD | € 65,= p/uur

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden. Je kunt met het juiste beeld de ontvanger het gewenste gevoel geven, dat past bij de boodschap of informatie. In veel gevallen kan het gebruik van stock foto’s of een combinatie ervan, leiden om tot het gewenste resultaat te komen. Is dit niet beschikbaar dan hebben we een mooie digitale camera set, om de juiste foto’s te maken van een gelegenheid, persoon, product of setting. Natuurlijk kunnen we de beelden bewerken en samenstellen, tot ze geschikt zijn voor verwerking in een grafische productie.

Office toepassingen

UR-OFF | € 55,= p/uur

Het is de standaard voor elke kantooromgeving. Ook thuis werkt iedereen met de toepassingen van Word, Excel en Powerpoint. Er kan heel veel, maar niet alles! Wij kennen de grenzen als u van office naar drukwerk wilt. Hierdoor bespaart u veel kosten en ergernis. Wat allemaal wel kan delen we ook graag met u. Door sjablonen en macro’s maken we efficiënte oplossingen die ook veel tijd en vooral kosten besparen.

WEB content & beheer

UR-WEB | € 55,= p/uur

De tijd gaat steeds sneller, zo ook de behoefte naar actuele informatie. Zo zijn we via drukwerk, digitaal printen naar online web communicatie gegaan. Dynamisch, interactief, snel en 24/7 beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw communicatie ook op een display de uitstraling heeft die bij boodschap past.

Voordeelpakketten

ALL-IN Huisstijl pakket

Huisstijl pakket  | vanaf € 695,=

Als startende ondernemer wil je goed in beeld komen, voor een betaalbare prijs. Aan de slag met een eigen bedrijf of als ZZP’er? Dan zijn een paar zaken onontbeerlijk: een eigen huisstijl, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en meestal ook een website en drukwerk. Ons huisstijl pakket legt de basis voor een goede start, zo krijg je naast een luisterend oor ook een eerlijk advies. Daarna gaan we aan de slag moet onze creativiteit. Het resultaat is een presentatie van een nieuw logo. Wij maken 5 verschillende logo voorstellen, één daarvan werken we compleet verder uit zodat het beschikbaar is voor gebruik in elke toepassing. Tot slot leveren we de digitale bestanden (HR-pdf) van het visitekaartje, briefpapier en de envelop. Alle bestanden *.AI, *.PNG zijn vrij van auteursrechten en uw eigendom voor gebruik met derden, als de factuur is voldaan.

Drukwerk bundel

Handelsdrukwerk bundel | vanaf € 249,=

U bent vrij om uw drukwerk te laten drukken waar u wilt, van ons krijgt u de HR pdf bestanden. Wilt u hier zelf geen nazorg van hebben dan kunt u gebruik maken van ons drukwerk bundel. Special voor uw hebben we een set handelsdrukwerk samengesteld waarmee u direct aan de slag kunt.

Bestaande uit;

  • visitekaartjes (85x55mm op 400 grams, houtvrij mat mc, 4/4 CMYK)
  • briefpapier (A4-210x297mm op 90 grams, bankpost, 4/4 CMYK)
  • vensterenveloppen (EA5-110x220mm op 90 grams, bankpost met venster en striplock sluiting, CMYK 4/0)

249,= euro – set in een oplage van 500 stuks
295,= euro – set in een oplage van 1000 stuks
Bovengenoemde prijs in inclusief maken HR-pdf bestanden en levering op één adres in Nederland

Wilt je een grotere oplage of ander drukwerk neem dan even contact op, om het te bespreken.

Website (WordPress / Muse)

Website (CMS/HTML) | vanaf € 495,=

Het maakt ons niet uit of je een website gemaakt wil hebben met WordPress (CMS) of Adobe Muse. Graag adviseren we wat in jouw situatie de beste oplossing is. Voor het opzetten van een homepage met contact formulier vragen we € 495,= euro. Dat is inclusief het online publiceren, nadat er akkoord heeft gegeven op de inhoud. Hosting doen we niet, maar we geven goede tips om een domeinnaam en email in eigen beheer te houden! Indien nodig begeleiden we dit tot het geregeld is.

Met een CMS site (WordPress) kun je de content zelf aanpassen en uitbreiden. In de praktijk is dit toch vaak net iets moeilijker dan verwacht. Geen probleem met ons tarief voor detachering kunnen we regelmatig de site voor je aanpassen en uitbreiden. Ook leer je zo makkelijker om geleidelijk het beheer van de website over te nemen.

Schoolkalender

Schoolkalender | vanaf € 3,= p/stk

Voor basisscholen is de kalender een belangrijk communicatiemedium tussen ouders en de school. Jaarlijks maken we inmiddels voor veel scholen een kalender. Wij hebben twee unieke Word sjablonen op A4 formaat, waarmee de school zelf de vrijheid heeft om in een alle activiteiten in te vullen. Wij zorgen voor een fraaie omslag en de afwerking met een Wire-O-binding. De kalender heeft een dubbel functie, als je hem omdraait en door bladert is een schoolgids met alle actuele informatie van de groepen en de school.

Digitaal schoolrapport

Schoolrapport (digitaal) | vanaf € 995,=

Dit persoonlijke ontwikkelingsrapport van een basisschoolleerling is tevens het visitekaartje van de school. Middels een unieke vormgeving van de omslag, voorwoord en uitleg van de beoordeling maken we voor elke groep een Word sjabloon voor de docent om de leerling 2x per jaar te beoordelen. Aan het eind van het schooljaar wordt deze beoordeling uitgeprint en in de persoonlijke leerling map toe gevoegd. De rapport omslag met rug is voorzien van de naam van de leerling. Ook de groep sjablonen worden jaarlijks samengevoegd tot unieke Word bestanden op Naam leerling – Groep – Schooljaar. Bekijk onze voorbeelden, of maak een afspraak voor overleg.