+31 (0)53 711 40 05 info@clicdesign.nl
Selecteer een pagina

IT-netwerk

Overal worden (IT) systemen gebruikt om ons werk te kunnen doen of met elkaar te communiceren. Of het nu gaat om een computer, server, printer of telefoon. Het IT-netwerk en de infra die dit allemaal mogelijk maakt heeft aandacht en onderhoud nodig. Wij hebben een expertise opgebouwd die we graag met u willen delen.

Infra & routing

Snelheid en beschikbaarheid zijn de kernfactoren, van een gezonde infrastructuur. De internet serviceprovider (ISP) levert een aansluiting voor snelle internetcommunicatie. Vanaf de router verzorgen wij de nodige infra om apparaten (computers, server, printers en telefoon) optimaal te laten presteren. Met CitoNET gaan we met plastic optic fiber (POF) bekabeling door uw kantoor of woning. Deze innovatie is de oplossing van je internet probleem.

Internet & VoIP

Telefoon, mail, en web-content zijn een vast onderdeel van IT & Infra geworden. Internet is niet meer weg te denken. Het is dus belangrijk dat u een goede ISP leverancier selecteert. Wij vinden XS4ALL een goede partij, met flexibele diensten. Met hun Frizt!Box router krijg je naast snel internet ook een Dect telefoon centrale. Wij weten deze te configureren met voordelige SIP-accounts.

Support

Als alles werkt zoals het hoort is goed onderhoud belangrijk! Een duidelijke en met zorg samengestelde documentatie van een netwerk is daarbij een vereiste. Wij maken van de uitgevoerde werkzaamheden een goede beschrijving. We zorgen ervoor dat de gebruikers leren omgaan met hun gereedschappen. Tot slot controleren we periodiek de back-up en het functioneren van alle apparatuur.

m

Data & beheer

Beschikbaar, veilig en snel. Dat is wat je verwacht van een server waar bestanden op worden bewaard. Wij willen daaraan toevoegen; eenvoud en betaalbaar. Met de inzet van een Synology NAS server hebben wij veel ervaring. Hiermee kunnen we veel netwerkoplossingen bieden. Alle randapparatuur (PC, Apple, tablets, smartphones, printers, IP-cams, etc…) werken prima met een NAS server. Bovendien kunnen we de server ook extern toegankelijk maken. Het maakt dan niet meer uit waar je bent. De data is met een web toepassing beschikbaar.

IT-netwerk; Alle randapparatuur werkt prima samen met de NAS server

Wilt u eens persoonlijk kennismaken,
of uw eigen IT wensen bespreken?