+31 (0)53 711 40 05 info@clicdesign.nl
Selecteer een pagina

Elk ontwerp een uitdaging

Al ruim 25 jaar bedenken en ontwerpen wij creatieve en functionele communicatie uitingen voor een brede groep opdrachtgevers. We hebben vooral technische kennis en ervaring om onderscheidende en effectieve oplossingen te bedenken. Het analyseren van vraagstukken, het bedenken van goede en creatieve oplossingen en vervolgens het vormgeven hiervan zijn onze kerntaken. Ons doel is om de boodschap op een duidelijke en onderscheidende wijze over te brengen. Heb je een uitdaging voor ons, laat het ons weten!

Wij huisvesten niet in een peperduur pand, we hebben geen zware overhead en bovenal werken wij efficiënt en klantgericht op basis van heldere afspraken. In ons portfolio vind je tal van voorbeelden die je kunnen overtuigen van onze creativiteit. Daar zijn we best trots op! Maar nog mooier, onze klanten zijn trots op hun product. En daar gaat het uiteindelijk om. We werken voor een zeer betaalbare prijs en maken daardoor vormgeving aantrekkelijk voor iedereen.

Naast vormgeving verzorgen we uiteraard ook DTP werkzaamheden. Onderbezetting bij ziekte, te weinig capaciteit voor die ene grote klus, of tijdelijk personeel nodig. Met onze tarieven, professionele aanpak en heldere afspraken zijn wij de partner om tijdelijk extra werk te verzorgen. We kennen de kneepjes van het vak en zijn gewend om te werken aan een grote verscheidenheid aan opdrachten. Kortom, je wilt een goede backup voor DTP-opdrachten? Wij zijn dan graag je partner.

DTP en vormgeving

Nieuw ontwerp?

Portfolio