+31 (0)53 711 40 05 info@clicdesign.nl
Selecteer een pagina

Foto’s en illustraties professioneel bewerken.

Van eenvoudig tot zeer complex, bij CLIC-design kun je erop vertrouwen dat elk beeld professioneel wordt bewerkt. We helpen je graag met het bewerken van bestaand beeld of het creëren van nieuw beeld. Met moderne technieken corrigeren we foto’s, kunnen we foto’s samenvoegen, storende elementen uit een foto verwijderen.  Er is  van alles mogelijk, ook een foto-shoot op locatie. We hebben ruime ervaring in het werken met Adobe Photoshop en Illustrator.

Photoshop (beeld) – In bijvoorbeeld een webshop kunnen mooi gepresenteerd worden, als je ze allemaal op een gelijke hoogte en breedte plaatst. Vrijstaand maken van objecten is vaak de basis van elke beeldbewerking. Andere mogelijkheden of toevoegingen zijn kleur bewerken, schaduw toevoegen, retoucheren en manipuleren.

Illustrator (vector) – Tekenen met illustrator levert schaalbare afbeeldingen op, zonder verlies in kwaliteit! Het gebruik van kleur is exact te bepalen. Je beschikt over de beste kwaliteit om te verwerken in elke vorm van online- & printed-media. Wij vertalen de gedachte tot een duidelijk herkenbaar beeld. Denk hierbij aan infographics, cartoons, pictogrammen, schema’s etc…

Stockfoto en clipart – We kunnen van alles maken, maar soms is een keuze voor een stockfoto of clipart snel en effectief. Als er goede online bestanden beschikbaar zijn, dan zullen we deze bespreken en aanpassen aan je wensen en toepassing. Het kan veel tijd en kosten besparen. Ben je op zoek naar een foto of illustratie, laat ons mee denken.

Aanpassen van beelden met photoshop.

Beeld nodig?

Deel je gedachte en laat ons een beeld maken dat clic’t

Voorbeelden van beeldbewerking en illustraties