+31 (0)53 711 40 05 info@clicdesign.nl
Selecteer een pagina

Snel, sneller, snelst…

Dat is misschien wel de dynamiek van deze tijd. Internet, Mail, Twitter, Facebook, Instagram en Youtube  laten ons dagelijks zien hoe snel informatie zich over de wereld verspreid. Daarom is het belangrijk communicatie zorgvuldig vorm te geven en te delen met jouw doelgroep.

Wij zijn geen pioniers op dit gebied, maar weten wat er voor een betaalbare prijs gemaakt kan worden. Met WordPress en Adobe Muse kunnen we mooie oplossingen maken die meestal voldoen aan de verwachtingen. Het kan altijd mooier en spannender maar wegen de gemaakte kosten nog op tegen het resultaat. Vaak moet je online informatie regelmatig verfrissen.

Binnen de creative suite van Adobe toepassingen zit een online parel, genaamd MUSE. Dit is een gereedschap waarmee wij flexibel en snel mooi een “responsive design” kunnen maken. Omdat we de kennis en ervaring van andere Adobe toepassingen hebben kunnen we met MUSE dus online HTML pagina’s maken zonder code te schrijven. Daarmee komen we nog sneller bij de juiste weergave van jouw creatieve boodschap.

Wil je een Content Management Systeem? Wij hebben gekozen voor WordPress. Dit CMS pakket is voor jou ook goed te begrijpen en biedt veel thema’s en plugins om online media mee te publiceren. Zie het CMS als een online funderdering, daarop installeer je een thema. Dat is het casco (ruwbouw) van de website. Als dit staat kun je beginnen met de inrichting van tekst en beeld.

Naast WordPress heb je een thema nodig. Er is een enorme keuze aan gratis en betaalde thema’s. Elegant Themes met DIVI-builder maakt het voor jou en ons makkelijk om pagina’s of content te wijzigen en toe te voegen. Ook voor een webshop is WordPress met de Woocommerce plugin een prima oplossing. Laat ons weten wat je online wil communiceren en we komen met de oplossing en een plan van aanpak.

onlinemedia

Website/webshop nodig?

Portfolio